Proiectul Iubesc – by Marta Popescu

Revenim în forță cu un nou eveniment ”Iubesc…” Pregătiți-vă foile și lăsați-vă fotografiati de către mine, Marta Popescu într-o noua ediție a proiectului! Proiectul se adresează tuturor, indiferent de vârstă, iar intrarea este liberă.
Eveniment sustinut de Nikonisti & NIVEA!

Când?
Evenimentul va avea loc în data de 22 noiembrie în Club Tunes (Centrul Vechi), începând cu ora 11:00 și sfârșindu-se la ora 22:00.

Cum?
Vă aștept pe toți în data desfășurării evenimentului pentru a arăta lumii ce anume iubiți. Ideea este simplă, toți participanții vor fi fotografiați de către mine cu mesajul lor special. Vă puteți pregăti foile de acasă sau le puteți completa în locație. Puteți să veniți oricând în intervalul 11:00-22:00, însoțiti de cine vreți și costumați cum vreți, fotografierea nu va dura mai mult de 5 minute. Intrarea este liberă și oricine poate să participe. O să vă pregătim multe surpize și tombole unde puteți câștiga premii speciale.

Puteți vedea fotografiile ce au fost realizate în ediția trecuta aici:
https://www.facebook.com/proiectuliubesc/photos_stream?tab=photos_albums

Fotografiile vor fi încărcate după eveniment pe –
https://www.facebook.com/Marta.Popescu.photography

Tu ce iubești?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>