Internet & Mobile World 2014

Am fost la IMW2014, si nu pot sa spun decat ca am ramas surprins.
Am participat la multe targuri, de la securitate personala si supravaghere, instalatii sanitare, expozitii medicale, pana la targuri de nunti, articole pentru copii, dar si din domeniul IT&C. Am participat atat din postura de vizitator cat si din cea de expozant. Cu siguranta IMW2014 a fost cel mai interesant, organizare excelenta, tinerii voluntari foarte descurcareti, locurile pentru cele patru scene erau pline, expozantii foarte deschisi si variati.

Am participat la trei seminarii:

  1. Big data – mass communication, sustinut de Mona Opran, Saatchi & Saatchi
    Evolutia va duce inevitabil la Big Data, iar agentiile chiar si brandurile trebuie sa se adapteze. De asemenea, brandurile ce s-au implicat tot mai mult in activitatile comunitatilor au avut numai de castigat.
  2. The Internet of Things, sustinut de Aurelian Netin, Lenovo
    O prezentare foarte placuta a produselor Lenovo, si numeroase exemple privind Internet of Things.
  3. Digital Reality Check, sustinut de Matei Psatta si Mugur Petrascu, iLeo
    Advertiserii trebuie sa gaseasca solutii sa nu mai fie acea intrerupere din activitatile consumatorilor. Ni s-au prezenta si exemple in care brandurile au implicat comunitatile in procesul de creatie.

Multumiri Sabinei pentru invitatie!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>